Entranz helpt bij testen door Stichting Open Nederland

Nieuws

Eind maart maakte Stichting Open Nederland bekend de snel-testcapaciteitin Nederland extreem te willen opvoeren. Hiermee willen zij het mogelijk maken om de samenleving weer open te stellen voor allerlei activiteiten en evenementen. In de eerste week van april kreeg dit idee vorm door de aankondiging van testenvoortoegang.nl. Via deze website van Stichting Open Nederland kan iemand dan een test boeken omdat hij of zij een dagje weg wil. De uitslag van de test wordt dan gekoppeld aan de CoronaCheck app.

Hoe gaat dat dan in zijn werk? Stichting Open Nederland wilmet private teststraten een fijnmazig netwerk opzetten voor sneltesten. Via de site testenvoortoegang.nl kiest men dan een teststraat om zicht te laten testen. Stichting Open Nederland stelt wel als eis dat de desbetreffende teststraat volledig en exclusief voor hen test. Daar stelt de stichting dan een vergoeding tegenover. Bekijk hier alle informatie omtrent eisen en vergoedingen van Stichting Open Nederland.  

Entranz biedt de mogelijkheid om eenvoudig met dit initiatief te koppelen. Zodra er vanuit Stichting Open Nederland meer bekend is over de technische koppeling met de CoronaCheck app, dan springt Entranz daar natuurlijk meteen op in. Nu al zijn we dé one-stop-shop voor snelteststraten, een koppeling met de CoronaCheck App sluit daar naadloos op aan.