Ticketverkoop voor teststraten

Private teststraten voor COVID-19 testen zijn veel aanwezig in Nederland. Maar hoe zorg je voor een goede bezoekersregistratie en ticketverkoop voor jouw COVID-19 teststraat? Entranz heeft de oplossing voor professionele ticketverkoop! Maak jouw eigen ticketshop in enkele minuten met opties zoals het toevoegen van verschillende locaties, tijdsloten, kortingscodes, koppelingen met diverse tools en nog veel meer.

Online ticketverkoop met tijdsloten en meerdere locaties

Het COVID-19 of Coronavirus is al een tijd actief in Nederland. We proberen er met z'n allen aan te werken om het COVID-19 onder controle te krijgen. Ondanks alle inspanningen, is het virus nog niet onder controle. Voor ondernemers en bedrijfstakken zoals het onderwijs, kapsalons, kinderopvang, medische zorg is het virus een flinke strop. Ieder uur of iedere dag dat een medewerker thuis zit, kan hij of zij niet werken. Met alle kosten en gevolgen van dien. Een Corona test biedt dan de oplossing. Maar, de capaciteit is beperkt en de vraag hoog. Hoe zorg je dan voor een goede administratie?

Meerdere testlocaties in 1 ticketshop

Met het Entranz ticketing platform maak je in enkele minuten een account aan. Vervolgens maak je met enkele klikken een 'evenement' aan. In dit geval is jouw project of organisatie het 'evenement'. In het evenement maak je vervolgens verschillende tickets aan. Een ticket vertegenwoordigt de testvoorraad op locatie. 

Dus zet jij een organisatie op met 3 testlocaties, dan heb je één evenement (bijvoorbeeld Jansen Teststraat b.v.) en daaronder 3 verschillende tickets (bijvoorbeeld locatie A, locatie B en locatie C). Op die manier kun je via één ticketshop alle tickets voor al jouw locaties verkopen.

direct online aanmelden

Tijdsloten en capaciteit

Belangrijk is het om zeker te zijn dat je de capaciteit van jouw teststraat goed inplant en onderbezetting voorkomt. Daarom kun je met Entranz aangeven wat je openingsdagen en openingstijden zijn. Vervolgens geef je aan hoeveel tickets je per tijdslot kunt verkopen. Met onze automatische tijdsloten generator maak je tot slot eenvoudig tijdsloten. Dat voorkomt een hoop handmatig werk en rijen bij de ingang.

Is jouw teststraat bijvoorbeeld 6 dagen per week open van 08.00 - 18.00 uur en kun je 4 mensen tegelijk testen binnen 15minuten?  Dan stel je dit eenvoudig in met onze tijdsslot generator. Deze maakt dan automatisch 40 tijdssloten aan meteen capaciteit van 4 tests per tijdsslot.

Online afrekenen en bevestigingen

De bezoekers van jouw teststraat willen uiteraard zo snel mogelijk getest worden en zo snel mogelijk de uitslag weten. Jij wilt geen gedoe en zo snel mogelijk de opbrengst van jouw teststraat ontvangen. Wij combineren beide wensen door online betalen mogelijk te maken waarbij wij wekelijks de omzet aan jou als organisator uitkeren. Daarnaast worden de tickets automatisch per e-mail naar de ticket koper gestuurd die het ticket op de telefoon of via AppleWallet kan openen en tonen. Eenvoudig en professioneel zoals je dit wilt.

direct online aanmelden

Een ticketshop in 5 stappen

Het opzetten van een ticketshop voor jouw COVID-19 sneltest straat was nog nooit zo eenvoudig. In 5 eenvoudige stappen maak jij een ticketshop voor al jouw testlocaties zodat iedereen zich kan registreren voor een test bij een van jouw locaties. Hoe? Doorloop eenvoudig de onderstaande stappen en je hebt binnen 15 minuten een ticketshop live!

Maak een evenement aan in jouw Entranz account

Maak voor iedere locatie een eigen ticket aan

Bepaal de criteria voor openingstijden, capaciteit en openingsdagen

Maak eenvoudig tijdsloten aan met onze tijdsloten generator

Activeer de ticketshop en maak een link op jouw website naar de ticketshop

Download onze gratis iOS en Android apps om direct de verkochte tickets te scannen bij de entree

Overtuigd?

Wil jij vandaag nog starten met de ticketshop voor jouw COVID-19 teststraat? Maak dan direct een account en start vandaag nog. Wil je liever het systeem eerst testen? Geen probleem! Vraag een gratis demo aan en we leggen precies uit hoe het voor jouw situatie kan werken.

Online registreren

Bekijk ook de andere functionaliteiten

Toegangscontrole

Met de Entranz toegangscontrole module scan je eenvoudig tickets en weet je direct of diegene nog even moet wachten of naar binnen mag via onze App en scanner.

Lees meer
Analyse Portal

Met het Entranz Analyse Portal voeg je eenvoudig testresultaten aan een klantenkaart toe, verwerk je de uitslag en worden de klanten automatisch op de hoogte gehouden van de uitslag.

Lees meer