toegangscontrole en tickets scannen voor teststraten

Het overzicht bewaren bij het testen voor Corona is soms lastig. Je wilt dat de persoon die zich komt laten testen op tijd aanwezig is. Met de Entranz toegangscontrole module scan je eenvoudig tickets en weet je direct of diegene nog even moet wachten of naar binnen mag. Eenvoudig met onze iOS of Android app of een handheld ticket scanner.

Professionele en eenvoudige toegangscontrole

Entranz biedt ook apps en handheld scanners om de bezoekers te registreren bij aankomt. Jij wilt natuurlijk weten wie er aanwezig is op de testlocatie en of diegene ook op het juiste moment aanwezig is. De app is zowel voor iOS als Android beschikbaar. De scan app is naadloos geïntegreerd met onze COVID-19 teststraat oplossing. Zodra iemand zich online heeft geregistreerd om zich bij jou te laten testen, kun je diegene ook direct scannen bij binnenkomst. Zo zie je hoeveel testen er zijn verkocht, hoeveel mensen al zijn geweest, wie er nu is en wie er nog moet komen.

Mobiele tickets en contactloze toegangscontrole

Iedere bezoeker van jouw teststraat heeft online een ticket voor een bepaald tijdslot gekocht. Op dat moment ontvangt hij/zij via de e-mail zijn of haar ticket. Deze kan vanuit de mail geopend worden of toegevoegd worden aan de Apple Wallet. Bij de ingang toont de bezoeker het ticket dat jij draadloos en contactloos kunt scannen met een van onze scan oplossingen.

Zo kunnen jouw mensen veilig en contactloos de bezoekers van jouw teststraat op een geldig toegangsbewijs controleren.

direct een account aanmaken

Gratis apps of een professionele ticketscanner

Voor het scannen van de verkochte tickets kun je gebruik maken van onze gratis apps. Zo hebben wij een scan app voor Android en een scan app voor iOS(Apple). Daarnaast kun je ook zeer voordelig een professionele draadloze handheld scanner bij ons huren voor het scannen van de tickets. Zo hoeven jouw medewerkers niet hun eigen mobiele telefoon te gebruiken voor het scannen en weet je zeker dat alles professioneel en veilig verloopt.

Tot in de puntjes geregeld

Verkoop jij de tickets voor jouw COVID-19 teststraat via Entranz? En gebruik je ook onze app of handheld scanner voor de toegangscontrole? Dan hoef je verder niets meer te regelen. Entranz biedt het allemaal.

  • Gebruiksvriendelijke ticketshop
  • QR-code scanners (iOS en Android)
  • Professionele barcode scanners
  • Analyse portal
  • E-mail automation
direct online aanmelden

Toegangscontrole in 5 stappen

Wil jij de online registratie en toegangscontrole voor jouw Corona teststraat ook automatiseren en professioneel regelen? Start dan vandaag nog met Entranz en doorloop de volgende 5 eenvoudige stappen om vandaag al aan de slag te gaan met jouw Corona teststraat:

Maak een account aan

Doorloop het onboarding proces

Maak en configureer jouw 'event' inclusief tijdsloten

Creëer in drie klikken een ticketshop voor de verkoop van de tickets voor jouw teststraat

Activeer de ticketshop en maak een link op jouw website naar de ticketshop

Download onze gratis iOS en Android apps om direct de verkochte tickets te scannen bij de entree

Overtuigd?

Wil jij vandaag nog starten met de ticketshop en toegangscontrole voor jouw COVID-19 teststraat? Maak dan direct een account en start vandaag nog. Wil je liever het systeem eerst testen? Geen probleem! Vraag een gratis demo aan en we leggen precies uit hoe het voor jouw situatie kan werken.

Online registreren

Bekijk ook de andere functionaliteiten

Ticketverkoop

Met de Entranz ticketshop verkoop je eenvoudig de tickets voor jouw sneltest straat. Of je nou 1 of meerder locaties hebt. En bepaal zelf jouw tijdsloten.

Lees meer
Analyse portal

Met het Entranz Analyse Portal voeg je eenvoudig testresultaten aan een klantenkaart toe, verwerk je de uitslag en worden de klanten automatisch op de hoogte gehouden van de uitslag.

Lees meer